The Koyal Group Wholesale Wedding Supplies: PERSONVERN?

Layer-visible-off
0
Unfavorites
0

Takk for tilgang til Koyalwholesale.com (“nettstedet”). Vi forstår må bekymringer om personvern om shopping online. Denne personvernerklæringen beskriver hvordan vi bruker og ikke bruker informasjonen til oss og hva vi gjøre for å beskytte den.

Personlig informasjon vi samler inn Online

Vårt mål å samle inn personlig informasjon er å gi deg en effektiv, enkel og tilpasset opplevelse.

Når du foretar et kjøp på nettstedet vårt, be vi om ditt navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og annen personlig informasjon som er nødvendig for å oppfylle og spore bestillingen. I forbindelse med fakturering må du gi din kredittkort type, nummer og utløpet dato samt faktureringsadressen forbundet med kredittkort. Hvis bestillingen sendes, må vi også navn, adresse og telefon antallet den/de påtenkte mottaker(e).

Du kan også opprette en konto gjennom vårt nettsted når som helst ved å gi din e-postadresse og angir en unik tilgangspassord. Konto kan du lagre viss informasjon slik at du kan spore statusen til bestillingen og angi innstillingene for bestilling. Men for personvern og sikkerhet, må vi ikke lagre kredittkortnummer i kontoen. Du kan endre lagrede kontoopplysninger som leveringsadresse eller telefonnummer, på når som helst. Bare gå online, Logg inn med e-postadressen din og passordet, og klikk deretter “Innstillinger.”

Ved å besøke dette nettstedet direkte eller via et annet nettsted, aksepterer du de retningslinjer som beskrevet i disse retningslinjene.

Vi er ikke ansvarlige for innhold eller personvernsretningslinjer på et nettsted ikke drives av Koyal engros som områdekoblinger eller som kobler til webområdet.

You Must Be Logged In To Answer